AIXAM Crossover

19/12/2018

AIXAM introduceert eerste Brommobiel SUV

AIXAM Nederland brengt als eerste Brommobielproducent een SUV op de markt. Daarmee is AIXAM wederom uniek in haar productstrategie. Het zeer succesvolle SESNSATION assortiment van AIXAM kent daarnaast ook andere updates en innovatieve updates!

Vraag vanuit de markt
“Al jaren was er een vraag vanuit de markt waar AIXAM nu op in springt. Veel mensen hebben namelijk behoefte aan een hogere instap en een beter zicht op de weg.” Daar zorgt de komst van de nieuwe Crossover voor. Zo is de bodemvrijheid en instaphoogte met maar liefst 5 centimeter verhoogd! Daarnaast zijn de stoelen aangepakt om voor meer comfort te zorgen.

Updates
Naast een nieuwe kleur Saffier Blauw metallic die op alle modellen te leveren is, is ook het interieur grondig aangepakt. Het dashboard is uitgerust met nieuwe TFT techniek met meer diagnose mogelijkheden en de stoelen zijn iets breder met een zachtere vulling. Om het interieurgeluid terug te dringen zijn de deurpanelen nieuw ontworpen met extra isolatie. Daarnaast zijn de sloten aangepast om de deur beter en mooier dicht te laten vallen.
De nieuwe Crossover wordt standaard geleverd met de mooie 15” lichtmetalen velgen.

Concertzaal
Om onderweg maximaal van uw AIXAM te genieten introduceert AIXAM een compleet nieuw geluidssysteem. Zo kunt u uw AIXAM omtoveren in een concertzaal tot maar liefst 400W vermogen met een subwoofer. Wil je alles afspelen via Apple Carplay dan kan dat op het nieuwe geïntegreerde mediasysteem van Alpine.

Prijzen en levertijden
AIXAM kiest ervoor om de prijs niet te verhogen en deze gelijk te houden aan de prijs van de Crossline Premium € 14.739,- exclusief eventuele opties.

Beschikbare opties:
1) ABS (AntiBlokkeerSysteem) + EBD - € 544
2) Airconditioning - € 1399
4) Alarm (Nieuw!) - € 97
10) Aluminiumlook dashboard - € 0
11) Ebbenhoutlook dashboard - € 61
12) Piano Black dashboard - € 61
14) Bordeaux Rood/Zwart dashboard en stoelen - € 0
16) Dashboard in kleur carrosserie* - € 0
17) Chroomlook deurstrips - € 76
22) Reservewiel en krik - € 166
27) Radio MP3/RDS/USB/Bluetooth/CD - € 109
28) Achteruitrijcamera met radio en USB aansluiting "Easy Tablet" - € 327
29) Multimedia-systeem met achteruitrijcamera, CD/DVD/Bluetooth - € 545
30) AIXAM Connect 9" touch-screen & achteruitrijcamera - € 1299
31) AIXAM Concert 240W - € 76
32) AIXAM Concert 400W - € 436

*optie niet mogelijk bij carrosserie kleur Titanium/standaard is Zilver