September 2013  
   
  Nieuwsbrief Nr. 3

Geachte heer / mevrouw, beste brommobielliefhebber,

Hierbij sturen wij u 'Wegwijs', de digitale nieuwsbrief van AIXAM! Via deze nieuwsbrief willen wij u graag op de hoogte brengen van de nieuwtjes en deze zijn er volop! Lees snel verder om alles aan de weet te komen. Wij hopen dat u onze nieuwsbrief waardeert. Veel leesplezier!

Team AIXAM MEGA Nederland bv
 
 

50PlusBeurs
AIXAM zal samen met collega importeurs aanwezig zijn op de 50PlusBeurs te Utrecht. De 50PlusBeurs, de grootste seniorenbeurs van Europa vindt plaats van 17 t/m 21 september in de Jaarbeurs te Utrecht. Wij zullen aanwezig zijn met het model eCoupe Premium, de 100% elektrische Aixam. U kunt ons vinden in hal. 12 op standnummer 12D207 van de Rai Vereniging.

Lees hier alles over de 50PlusBeurs: www.50plusbeurs.nl

   
 

MINAUTO
AIXAM MEGA, Europees marktleider van brommobielen heeft recent het merk MINAUTO in Nederland gelanceerd. Net als in de autobranche is er in de brommobielmarkt een budget segment ontstaan en om aan deze vraag te voldoen is een aantrekkelijk geprijsde kwaliteits-brommobiel het antwoord. MINAUTO is uitgerust met alle nodige comfort. Alles is ontworpen om u vrij in het verkeer te kunnen laten bewegen en om u mobiel te houden. MINAUTO is verkrijgbaar vanaf 8.699,- euro een ongekende prijs-kwaliteitverhouding voor deze modern vormgegeven brommobiel.

Meer informatie is te vinden op: www.minauto.nl

Of vraag hier direct de folder aan: www.minauto.nl/nl/contact

   
 

Subsidie op eAIXAM!
Steeds meer gemeenten verstrekken subsidie voor particulieren op elektrisch vervoer. Een mooi voorbeeld is de gemeente Nijmegen, die momenteel tot 750,- euro subsidie verstrekt indien u onder bepaalde voorwaarden een eAixam aanschaft. Deze subsidie is ooit opgezet voor e-scooters, maar geldt nu dus ook voor de eAixam!

Lees hier meer over de subsidie regeling van Nijmegen: www.nijmegen.nl/digitalebalie

Vraag hier informatie aan over eAixam: www.elektrischebrommobiel.nl/nl/contact

   
  Stel zelf uw AIXAM samen in 3D
Wist u dat onze website de mogelijkheid biedt om een AIXAM naar eigen wens samen te stellen? In 4 stappen is uw Aixam van alle zijde zichtbaar! Probeer het eens en zie hoe mooi deze 3D configurator werkt.

Klik hier om te starten:
www.aixam.nl/nl/stel-uw-aixam-samen
   
 

Vergelijk verschillende modellen
Tevens is het via onze website mogelijk om de verschillende modellen van AIXAM met elkaar te vergelijken als het gaat om uitrusting. Het werkt heel simpel! Klik als eerste op de button 'Vergelijk verschillende modellen'. Selecteer twee modellen en klik vervolgens op 'vergelijk deze modellen'.

Klik hier om het te proberen: www.aixam.nl/nl/brommobiel-coupe/uitrustingen/e-coupe-premium

   
  De volgende nieuwsbrief zal nog voor het einde van het jaar verschijnen. 'Wegwijs' houdt u op de hoogte! Tussentijds zullen we via Facebook, Twitter en onze website altijd het laatste nieuws met u delen.  
   
AIXAM MEGA Nederland BV | Nistelrodeseweg 7A | 5406 PT Uden | 0800 – 249 26 28 (gratis) | info@aixam.nl | www.aixam.nl

Aanmelden | Afmelden | Persoonsgegevens wijzigen

U ontvangt deze e-mail nieuwsbrief als relatie van AIXAM MEGA Nederland BV.
Mocht u de e-mail nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kunt u zich hierboven afmelden.
Heeft u de nieuwsbrief doorgestuurd gekregen en u zou de nieuwsbrief ook willen ontvangen? Klik dan op "Aanmelden".