November 2013  
   
  Nieuwsbrief Nr. 4

Geachte heer / mevrouw, beste brommobielliefhebber,

Hierbij sturen wij u ‘Wegwijs’, de digitale nieuwsbrief van AIXAM! Via deze nieuwsbrief willen wij u graag op de hoogte brengen van de nieuwtjes en deze zijn er volop! Lees snel verder om alles aan de weet te komen. Wij hopen dat u onze nieuwsbrief met vernieuwd uiterlijk waardeert. Veel leesplezier!

Team AIXAM MEGA Nederland bv
 
 

Nieuw assortiment VISION
AIXAM presenteert haar nieuwe assortiment VISION, het nieuwe gezicht van de brommobiel! Moderne en scherpe lijnen zijn kenmerken van expressie van het nieuwe VISION assortiment. Dit stoere aantrekkelijke uiterlijk toont u graag aan uw omgeving.

Lees hier verder

   
 

Aixam Connect
AIXAM biedt een multimedia-systeem van de nieuwste generatie met Bluetooth™ en touch screen... Uw eigen muziek luisteren, video's bekijken en hands-free bellen! Sluit uw smartphone aan en al uw favoriete toepassingen worden doorgegeven.

Lees hier verder

   
 

Vernieuwd interieur
Het interieur van de premium modellen van het assortiment VISION heeft een spectaculaire verandering ondergaan! Ivoor look in dashboard en stoelen geven deze AIXAM modellen een zeer elegante uitstraling!

Lees hier verder

   
 

Winterbanden voor uw brommobiel
Het is weer tijd voor winterbanden en deze zijn in veel gevallen ook verkrijgbaar voor een brommobiel. AIXAM heeft veiligheid hoog in het vaandel en levert daarom naast winterbanden al ruim 2 jaar een ABS remsysteem als optie.

Lees hier verder

   
 

Nieuwe Aixam dealers!
Om u nog beter van dienst te zijn blijft AIXAM haar netwerk van gespecialiseerde dealers optimaliseren. Wij zijn zeer verheugd om twee nieuwe dealers aan u voor te stellen: Autobedrijf Ikink te Vragender (Achterhoek) en Autobedrijf Wolthof te Noordbroek (GR)

Lees hier verder

   
 

Landelijke mailing
Begin november hebben wij een mailing verspreid waarin het nieuwe assortiment VISION werd aankondigen met alle nieuwtjes. Mocht u deze mailing niet hebben ontvangen, vraag dan hier de nieuwe gratis brochure aan.

   
  De volgende nieuwsbrief zal in het nieuwe het jaar verschijnen. ‘Wegwijs’ houdt u op de hoogte! Tussentijds zullen we via Facebook, Twitter en onze website altijd het laatste nieuws met u delen.  
   
AIXAM MEGA Nederland BV | Nistelrodeseweg 7A | 5406 PT Uden | 0800 – 249 26 28 (gratis) | info@aixam.nl | www.aixam.nl

Aanmelden | Afmelden | Persoonsgegevens wijzigen

U ontvangt deze e-mail nieuwsbrief als relatie van AIXAM MEGA Nederland BV.
Mocht u de e-mail nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kunt u zich hierboven afmelden.
Heeft u de nieuwsbrief doorgestuurd gekregen en u zou de nieuwsbrief ook willen ontvangen? Klik dan op "Aanmelden".