After-sales
Home > After-sales

After-sales

OriginEle Aixam onderdelen

Wanneer u in uw AIXAM rijdt, worden alle onderdelen van uw voertuig blootgesteld aan beperkingen en hoge temperaturen. De originele AIXAM onderdelen zijn ontworpen voor deze extreme omstandigheden. Opdat u met het volste vertrouwen in uw AIXAM kunt rijden, zijn onze 7.000 originele onderdelen allemaal onderworpen aan strenge tests en derhalve gekwalificeerd en goedgekeurd voor uw AIXAM.

Kiezen voor de originele AIXAM onderdelen garandeert:

  • Perfecte pasvorm
  • Hoogwaardige kwaliteit materialen
  • Bewezen veiligheidsnormen
  • Betrouwheid motor
  • Duurzaamheid van slijtagedelen (remmen, filters, enz ...)

het belang van originele brommobiel onderdelen

Een hele wereld gaat voor u open wanneer u achter het stuur van uw AIXAM zit. Terwijl u gebruik maakt van uw AIXAM, worden de remblokken vaak gebruikt, waardoor deze een hoge temperatuur bereiken; hetzelfde geldt voor de oliefilter die grote hoeveelheden olie zuivert om de motor te smeren ter bescherming van uw motor tot de volgende service beurt.

De kwaliteit van de vervangende onderdelen zijn van grote invloed op de kwaliteit van uw rijervaring. Het onderhoud en tijdige vervanging van onderdelen zijn essentieel om het goede functioneren van uw AIXAM te garanderen, maar vooral om uw veiligheid te garanderen. De originele AIXAM onderdelen zijn als enigen ontworpen en speciaal getest voor uw voertuig en moet uw enige keuze zijn.

Door te vertrouwen op een erkend AIXAM-dealer voor het onderhoud van uw AIXAM, kunt u er zeker van zijn dat uw voertuig optimaal zal presteren in alle veiligheid, ook bij dagelijks gebruik van uw AIXAM.

onderdelen bestellen?

Heeft u als particulier of garagist AIXAM onderdelen nodig? Bestel dan eenvoudig uw onderdelen in onze uitgebreide webshop.

AIXAM WEBSHOP