Riemen

Riemen

AIXAM riemen

De originele AIXAM riemen zijn ontworpen om maximale weerstand en duurzaamheid te leveren en corresponderen met het voertuig waarop zij worden geïnstalleerd. Zij maken gebruik van de best mogelijke beschikbare materialen met het oog op een voortdurende verhoging van de duurzaamheid. Indien de kwaliteit van de riem lager is dan het origineel kan dit ernstige gevolgen hebben, zoals scheuren, hetgeen kan leiden tot schade aan het gehele transmissiesysteem.

Ontwerp van materiaal voor een langere levensduur:

De AIXAM riemen zijn onderworpen aan uitgebreide testen, de materialen en de lengte en breedte van de riem is speciaal gekozen om de duurzaamheid te verhogen. De lichte voorrand van de riem in combinatie met een kleine katrol zorgen voor een zeer goede flexibiliteit en een hoge temperatuurbestendigheid.

De componenten van de originele riemen zijn ontwikkeld met het doel een hoge weerstand tegen slijtage te bieden en optimale duurzaamheid. Een originele riem staat voor een ​​langere levensduur van de transmissie en een vermindering van het verbruik en vervuiling door middel van de verminderde wrijving.

AIXAM aandrijfriem bestellen?


Een origineel AIXAM aandrijfriem bestelt u gemakkelijk en snel in onze webshop. Zowel voor garagisten als particulieren. Heeft u nog vragen of wilt u graag persoonlijk contact over het juiste AIXAM onderdeel? Neem dan contact op met uw dichtsbijzijnde dealer.