Home > Assortiment > Ambition assortiment > Brommobiel Coupé

AIXAM Coupé

Nieuwe lijn: AIXAM Coupé

Met de Coupé brommobielen maakt AIXAM de 45 km auto écht volwassen en speelt in op de wensen van haar klanten. Meer comfort, een dynamische en elegante uitstraling en een interieur wat zich onderscheidt, zeker als u kiest voor optionele multimediasysteem met touch screen en achteruitrijcamera. De precieze, scherpe lijnen zijn het kenmerk van een klassiek model. Het silhouet straalt dynamische elegantie uit. Elke afwerking is gemaakt om de sensatie te versterken. De Coupé is ook in een elektrische uitvoering leverbaar!

Creeër uw eigen, unieke Coupé
De Coupé 45 km auto's bieden u een ruime keuze uit kleuren, decoratieve afwerkingen en opties naast de standaard uitrusting of kies* de kleur van uw dak, carrosserie, decoratie, etc.... Stel online uw eigen AIXAM Coupé samen. Veel plezier! *Keuzes alleen mogelijk bij Coupé Premium en GTi. ABS standaard op de Coupé GTi, als optie op Coupé Premium en Coupé S.

Exclusief: de Black Edition
AIXAM presenteert een nieuwe, speciale uitvoering voor de City en de Coupé, namelijk de Black Edition. De zwarte elementen zoals een Piano black dak, zwarte spiegelkapjes en grill, exclusieve velgen en dashboard bekleding benadrukken de unieke, chique en sportieve stijl. Laat u verleiden en informeer bij uw dichtsbijzijnde dealer naar de beschikbaarheid.

Meer informatie?
Vraag gratis de uitgebreide brochure aan
 of loop eens binnen bij een AIXAM dealer bij u in de buurt. U kunt de AIXAM Crossline zelf samenstellen op onze website, u ziet dan direct alle mogelijkheden qua kleuren, opties en natuurlijk de prijzen.

Beschikbare versie voor de Coupé

AIXAM heeft een netwerk van meer dan 30 verkoop- en aftersalesafdelingen in Nederland.

Informatie nodig? Om uw AIXAM te onderhouden? Om te profiteren van een van onze diensten (Private lease, Pechservice, verzekeringen, aanpassingen ...)?

Waar u ook bent, u kunt altijd rekenen op onze AIXAM-professionals!