Home > Nieuws > Brommobiel in Amsterdam kopen

Brommobiel in Amsterdam kopen

Wilt u een moderne brommobiel in Amsterdam kopen? Bent u op zoek naar een kleine citycar om gemakkelijk door het verkeer te maneuvreren? Dan bent u bij AIXAM aan het juiste adres. U bent bij ons altijd welkom voor de aanschaf van een moderne brommobiel waarmee u wél gezien kunt worden. 

Zo bieden wij u de mogelijkheid om uw nieuwe brommobiel via onze website zelf naar wens samen te stellen. Daarnaast kunt u ook in onze showroom inspiratie opdoen. Wanneer u een brommobiel in Amsterdam wilt kopen, dan kunt u bijvoorbeeld bij Minicar Center Amsterdam terecht, aan de Nieuwe Hemweg 7c. Wij staan graag voor u klaar.

Scooter of een brommobiel kopen in Amsterdam

Twijfelt u of u een scooter of een brommobiel in Amsterdam wilt kopen? Dan is het goed om bewust te worden van de belangrijke voordelen van een brommobiel ten opzichte van een scooter. In een brommobiel rijdt u veel veiliger, gezien de AIXAM brommobielen zijn voorzien van een veiligheidskooi. U hoeft geen helm te dragen en elke rit van A naar B verloopt warm en droog. Daarnaast is het makkelijker om bagage mee te nemen in een brommobiel en er is voldoende ruimte voor een passagier om comfortabel mee te reizen. Uiteraard kunt u tijdens elke rit genieten van uw favoriete muziek.

Met de brommobiel door Amsterdam

Het is heerlijk om met een brommobiel door de hoofdstad van Nederland te rijden. Amsterdam staat onder meer bekend om het drukke verkeer. Ook wil de gemeente steeds minder personenauto’s in het centrum hebben. Een compact voertuig / citycar is daarom een uitkomst welkom wanneer u de mooie wijken van de hoofdstad wilt doorkruisen. Of u nu naar uw werk gaat, uw kinderen gaan ophalen of wilt gaan winkelen, een brommobiel is ideaal.

Amsterdam kent tal van bijzondere wijken om te ontdekken, waaronder:

·         Grachtengordel
·         De Jordaan
·         De Pijp
·         Oud Zuid & Oud West
·         Amsterdam Noord
·         De Baarsjes
·         Bos & Lommer

Brandstof of elektrische citycar in Amsterdam

Bij AIXAM heeft u de perfecte brommobiel die perfect bij u past. Dit betekent ook dat u de keuze heeft uit een brommobiel die op brandstof rijdt of een elektrisch model. Steeds meer mensen kiezen voor elektrisch rijden, zeker nu de plannen voor uitstootvrije zones in Amsterdam zich steeds verder uitbreiden. U heeft bij ons de keuze uit verschillende modellen elektrische brommobielen, waardoor er altijd een model is dat goed bij u past. Met deze elektrische brommobielen mag u ook in delen van de stad rijden die als emissievrije zones worden aangemerkt. Dit betekent dat u geen last heeft van mogelijke beperkingen binnen de stad. Wilt u liever een brommobiel op brandstof gaan rijden? Uiteraard hebben wij ook dan een mooie selectie modellen voor u klaarstaan.

Brommobiel besturen vanaf 16 jaar

We zien dat steeds meer ouders een brommobiel in Amsterdam kopen voor hun zoon of dochter als alternatief voor de scooter. Een belangrijke reden hiervoor is dat de brommobiel gewoon een stuk veiliger is. Het is goed om te weten dat een brommobiel bestuurd mag worden door iedereen die in het bezit is van minimaal rijbewijs AM. Dit rijbewijs staat ook wel bekend als het scooter- of brommerrijbewijs. Theorielessen mogen al gevolgd worden vanaf de leeftijd van 15,5 jaar. Vanaf de leeftijd van 16 jaar mogen er praktijklessen worden gevolgd en kan het praktijkexamen worden afgelegd.

Wilt u een mooie brommobiel in Amsterdam kopen?

AIXAM staat voor u klaar wanneer u een mooie, betrouwbare en moderne brommobiel in Amsterdam wilt kopen. Wij hebben alle soorten modellen, van luxe tot sportief. Kom eens langs in één van onze vestigingen of stel uw ideale AIXAM brommobiel zelf online samen. Wilt u een brommobiel in Amsterdam kopen, maar heeft u eerst behoefte aan meer informatie of advies? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

21/02/2023