Home > Nieuws > Brommobiel in ’t Gooi kopen

Brommobiel in ’t Gooi kopen

Wilt u een mooie brommobiel / citycar in ’t Gooi kopen, bijvoorbeeld als alternatief voor een scooter of brommer? Dan bent u van harte welkom bij AIXAM. Wij hebben dealers door heel het land en kunnen u zeker ook van dienst zijn wanneer u een brommobiel in ’t Gooi wilt kopen. U kunt bijvoorbeeld terecht bij AIXAM Hilversum aan de Korte Noorderweg 23 in Hilversum. 

Er zit altijd een AIXAM dealer bij u in de buurt. Daarnaast kunt u ook via onze website nader kennismaken met al onze modellen én kunt u online uw ideale AIXAM brommobiel samenstellen. De citycars van AIXAM zijn modern, stoer, zuinig en eenvoudig te besturen! Verder zijn de meeste modellen voorzien van een geluidsinstallatie, airco* en Apple Carplay.

* Met uitzondering van elektrische modellen

Brommobiel of scooter in ’t Gooi kopen

Steeds meer mensen kiezen voor een brommobiel als alternatief voor een scooter of brommer. Dat is zeker een goede keuze. De brommobiel kent namelijk diverse belangrijke voordelen ten opzichte van een brommer of scooter. Het belangrijkste voordeel ligt op het gebied van veiligheid. In een brommobiel is een veiligheidskooi aanwezig om alles en iedereen binnen deze kooi te beschermen wanneer er een ongeval plaatsvindt. Het risico op letsel is in een brommobiel aanzienlijk kleiner dan wanneer er op een scooter of brommer wordt gereden. Daarnaast heeft u in een brommobiel geen last van weersomstandigheden, kunt u gemakkelijk bagage meenemen en kunt u onderweg genieten van uw favoriete muziek.

Genieten van de mooie Gooi- en Vechtstreek

De Gooi- en Vechtstreek mogen zich rekenen tot de mooiste regio’s van ons land. Meerdere wijken die in ’t Gooi te vinden zijn staan vermeld in de top 50 mooiste wijken van ons land. Het is dan ook zeker de moeite waard om de Gooi- en Vechtstreek met de brommobiel te verkennen, ook als u er zelf niet woonachtig bent. Tot deze prachtige regio behoren de volgende zes gemeenten:

·         Blaricum
·         Huizen
·         Laren
·         Wijdemeren
·         Gooise Meren
·         Hilversum

Mag u in een brommobiel overal in ’t Gooi rijden?

Voor de brommobiel gelden specifieke verkeersregels. Het is verplicht om met de brommobiel op de rijbaan te rijden. Het is daarmee niet toegestaan om met uw brommobiel over de fietspaden in ’t Gooi te rijden. Daarnaast mag de brommobiel niet rijden op wegen waar voertuigen met een beperkte snelheid niet toegestaan zijn. Dit zijn voornamelijk autowegen en snelwegen. U mag daarbuiten gewoon over alle wegen in ’t Gooi rijden met uw brommobiel.

Brommobiel kopen voor uw kind

Steeds meer ouders in ’t Gooi kiezen ervoor om een brommobiel te kopen voor hun kind, als alternatief voor de brommer of de scooter. Het is goed om te weten dat iedereen met minimaal een rijbewijs AM een brommobiel mag besturen. Rijbewijs AM staat ook wel bekend als het scooter- of brommerrijbewijs. Het praktijkexamen voor dit rijbewijs kan worden afgelegd wanneer de leeftijd van 16 jaar bereikt is. Wilt u een brommobiel in ’t Gooi kopen voor uw kind en heeft uw kind het rijbewijs AM al behaald? Dan mag uw kind dus direct instappen en wegrijden.

Een moderne, sportieve citycar kopen in ’t Gooi

Bent u op zoek naar een moderne, een luxe, een sportieve of een trendy brommobiel? Bij AIXAM vindt u altijd een model dat perfect bij u past. Laat u inspireren door de modellen op onze website of stel uw ideale AIXAM brommobiel online zelf samen. Uiteraard bent u ook welkom bij één van onze dealers, waar u direct een proefrit kunt maken wanneer u wilt. Wij adviseren u graag bij het maken van uw keuze. Wilt u een brommobiel in ’t Gooi kopen, maar wilt u eerst meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

28/02/2023