Home > Nieuws > Brommobiel in de Haarlemmermeer kopen

Brommobiel in de Haarlemmermeer kopen

Bent u op zoek naar een compacte en veilige manier van transport in de Haarlemmermeer? Overweeg dan de aanschaf van een AIXAM brommobiel, ook wel bekend als de nieuwe citycar. Deze voertuigen zijn speciaal ontworpen voor stedelijke gebieden en bieden vele voordelen ten opzichte van andere vormen van vervoer. Zo zit u altijd droog en mag u hem al besturen met een AM-rijbewijs! Bij een van onze AIXAM dealers in de Haarlemmermeer kunt u terecht voor het kopen van een betrouwbare brommobiel / citycar om mobiel te blijven!

Voordelen van een AIXAM brommobiel

Een AIXAM brommobiel biedt vele voordelen ten opzichte van andere vormen van vervoer. U heeft meer veiligheid op de weg dan met een brommer of scooter, omdat een AIXAM is voorzien van een veiligheidskooi. Bij een ongeval zullen de inzittenden hierdoor beter beschermd zijn. Bovendien hoeft u geen helm te dragen, wat het rijden een stuk comfortabeler maakt. 

Daarnaast biedt een brommobiel bescherming tegen verschillende weersomstandigheden. U zult nooit meer kou of nattigheid hoeven te trotseren tijdens het rijden in en rondom de Haarlemmermeer. Een ander voordeel is dat u makkelijk bagage mee kunt nemen in uw brommobiel. Zo kunt u veilig uw boodschappen of spullen meenemen tijdens uw rit.

Ten slotte is het rijden in een AIXAM brommobiel ook nog eens zeer comfortabel. De brommobielen zijn voorzien van moderne technologieën die het rijden een stuk aangenamer maken. Zo kunt u genieten van uw favoriete muziek via de ingebouwde radio of uw eigen muziek afspelen via Bluetooth. Bovendien zijn de auto’s zeer gemakkelijk te besturen en erg stil, wat het rijden nog prettiger maakt.

Waarom kiezen voor AIXAM in de Haarlemmermeer?
Bij onze AIXAM dealers in de Haarlemmermeer kunt u terecht voor de aanschaf van een betrouwbare brommobiel. Wij bieden een ruim assortiment aan AIXAM citycars in verschillende kleuren en modellen, zodat u altijd een model vindt dat bij uw wensen past. Er zijn ook 100% elektrische varianten te verkrijgen. 

Onze dealer in de Haarlemmermeer beschikt over een professioneel en ervaren team van medewerkers. Zij kunnen u voorzien van deskundig advies en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Bovendien bieden wij ook verschillende onderhouds- en reparatiediensten aan. Zo kunt u bij ons terecht voor periodiek onderhoud en reparaties aan uw AIXAM brommobiel.

Kom langs voor een proefrit
Bent u geïnteresseerd in het kopen van een AIXAM brommobiel in de Haarlemmermeer? Kom dan gerust langs bij onze dealer voor een proefrit. Zo kunt u zelf ervaren hoe het is om in een AIXAM brommobiel te rijden en ontdekken welk model het beste bij uw wensen past. Tijdens uw bezoek aan onze dealer kunt u ook meer informatie verkrijgen over alle modellen en opties!


neem contact op  proefrit  erkende aixam-dealer  stel uw aixam samen

21/03/2023