Home > Nieuws > Brommobiel in Den Haag aanschaffen

Brommobiel in Den Haag aanschaffen

Bent u op zoek naar een gemakkelijke en veilige manier om u door Den Haag te verplaatsen? Dan is het aanschaffen van een citycar wellicht een goede optie voor u. Een citycar biedt namelijk diverse voordelen ten opzichte van andere vervoersmiddelen, zoals een scooter of bromfiets. Zo is een brommobiel veiliger, heeft u geen helm nodig en kunt u droog en warm rijden bij slecht weer. 

Bezoek nu een AIXAM dealer in Den Haag om zelf een sportieve en luxe brommobiel te ervaren!

Blijf mobiel in Den Haag
Den Haag is een prachtige stad met vele bezienswaardigheden. Of u nu woont in deze mooie stad, of er als toerist op bezoek bent, met een brommobiel kunt u eenvoudig en veilig de stad verkennen. U zit droog en warm, en u bent ook nog eens in staat om te genieten van de mooie omgeving. Met uw brommobiel mag u overal rijden in de milieuzone van Den Haag. Hieronder benoemen we enkele typische punten over Den Haag die u gemakkelijk kunt bezoeken met uw brommobiel.

Strand van Scheveningen

Scheveningen is een van de populairste badplaatsen in Nederland, en het is dan ook een must-see wanneer u in Den Haag bent. Met uw brommobiel bent u binnen een mum van tijd bij het strand. U hoeft niet te zoeken naar een parkeerplek, en u kunt gemakkelijk uw spullen meenemen in de ruime bagageruimte van uw brommobiel.

Binnenstad van Den Haag

De binnenstad van Den Haag heeft veel te bieden. Van het Binnenhof tot aan de prachtige winkelstraten en musea, er is voor ieder wat wils. Met een brommobiel kunt u eenvoudig en veilig door de smalle straatjes en langs de drukke pleinen rijden. Let daarbij natuurlijk op de verkeerssituatie. Zo kunt u alle bezienswaardigheden op uw gemak bekijken. Door het compacte formaat van de citycar kunt u eenvoudig parkeren in ieder parkeervak!

Park Clingendael
In het noorden van Den Haag ligt Park Clingendael. Rondom het 17e-eeuwse herenhuis ligt in een park met wandelpaden, een Japanse tuin en een speelterrein. Het is zeker de moeite waard om te bezoeken. Met uw brommobiel kunt u gemakkelijk langs de rand van het park parkeren. Vervolgens kunt u te voet door het park lopen en genieten van de mooie natuur. U kunt stoppen waar u wilt om even uit te rusten of om te genieten van de mooie natuur.

Madurodam
Madurodam is een attractiepark in Den Haag waar u Nederland in het klein kunt zien. Met uw brommobiel kunt u eenvoudig naar Madurodam rijden en genieten van alle prachtige miniaturen. Het park is geschikt voor jong en oud, en met uw brommobiel neemt u eenvoudig uw kleinkind mee voor een gezellig dagje uit!

Brommobiel kopen in Den Haag
Wilt u een brommobiel aanschaffen in Den Haag? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment AIXAM brommobielen, ook wel bekend als citycars. Onze brommobielen zijn veilig, betrouwbaar en bieden veel comfort tijdens het rijden. U kunt bij ons terecht voor zowel nieuwe als gebruikte brommobielen, en we hebben altijd diverse modellen op voorraad. Onze specialisten staan voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.


Neem contact op  erkende aixam-dealer  stel uw aixam samen

28/03/2023