Home > Nieuws > Corona update

Corona update

Zoom aixamthuisservicewebsitelogo.jpg


Beste klant,

Het Coronavirus en de maatregelen om ons te beschermen vragen om aanpassingen van ons allemaal. Juist in deze situatie is mobiliteit van groot belang. Dankzij het nemen van de juiste maatregelen zullen wij onze diensten volledig blijven aanbieden.

Onderhoud en reparatie
Voor onderhoud en reparatie kunt u enkel op afspraak terecht om zo het aantal gelijktijdige personen in ons bedrijf te beperken. Daarnaast bieden veel van onze dealers gratis haal- en brengservice aan. Maak hier juist nu gebruik van, zelfs als u slechts enkele kilometers hoeft te reizen. De afgelopen maanden hebben al veel klanten contact met ons opgenomen om hier gebruik van te maken. Het is ten slotte gratis en zo houden we u mobiel!

Wij halen en bezorgen contactloos: Telefonisch krijgt u specifieke instructies om de kans op besmetting te beperken.

Verkoop
Voor de verkoop van brommobielen bent u welkom in onze showrooms. U kunt indien gewenst contact opnemen met de AIXAM dealer van uw keuze voor het maken van een afspraak, zij kunnen u verder helpen voor de aflevering van uw nieuwe AIXAM, videobellen, presentatie van de modellen of een proefrit. Ook dan houden wij ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM.

Bezoek bij een AIXAM dealer op locatie
Mocht u een locatie willen bezoeken is het belangrijk om rekening te houden met een aantal belangrijke zaken:

- Houdt 1,5 tot 2 meter afstand van andere personen.
- Schudt geen handen
- Als u moet hoesten of niezen, doe dat dan in uw elleboog
- Hebt u (milde) klachten? Blijf dan thuis
- Leg bij onderhoud of reparatie uw sleutels op de speciale ontsmettingstafel.

Let in deze tijd goed op uzelf en uw naasten en neem alstublieft alle maatregelen die door de overheid ingezet worden in acht.


Neem contact met ons op vind uw dealer

30/04/2021