Home > Nieuws > De nieuwste trends in brommobiel design

De nieuwste trends in brommobiel design

Brommobielen zijn steeds populairder aan het worden. Ze zijn een betaalbaar en praktisch alternatief voor de auto, vooral in de stad. Ook het design van brommobielen wordt steeds moderner en verfijnder. AIXAM, de Nederlandse marktleider in brommobielen, loopt voorop als het gaat om de nieuwste trends.

Eén van de meest opvallende trends in brommobiel design is de toenemende populariteit van de wat hogere modellen. De Crossover heeft een hogere instap, hogere wegligging en een stoere uitstraling. Ze zijn ook vaak voorzien van extra features. Deze moderne SUV-achtige brommobielen zijn natuurlijk ook leverbaar in een 100% elektrische variant.

AIXAM volgt de trends

Een goed voorbeeld van een moderne brommobiel is het AIXAM AMBITION assortiment. Deze brommobiel heeft een stoere uitstraling met zijn hoge dak, grote wielen en robuuste bumpers. De AIXAM modellen zijn voorzien van een aantal extra handige (optionele) features, zoals DAB+ radio, airconditioning en lichtmetalen velgen voor een sportieve uitstraling.

Een andere trend in brommobiel design is de focus op duurzaamheid. Brommobielfabrikanten zijn steeds meer bezig met het ontwikkelen van brommobielen die zuinig zijn in het verbruik en minder schadelijke emissies produceren. Hiermee zijn de brommobielen van vandaag al optimaal voorbereid op de toekomst. AIXAM levert modellen met een traditionele dieselmotor of een 100% elektrische aandrijflijn.

Een goed voorbeeld van een duurzame brommobiel is het nieuwe AIXAM AMBITION assortiment. Deze brommobielen zijn voorzien van een efficiënte dieselmotor (EURO 5 !) die slechts enkele liters per 100 kilometer verbruikt. De AMBITION is ook voorzien van duurzame features zoals ledverlichting. Natuurlijk is er ook een 100% elektrische uitvoering.

Ten slotte zien we ook een designtrend in geheel gepersonaliseerde brommobielen. Bij AIXAM bieden we de klant steeds meer mogelijkheden om de brommobiel naar eigen wens te customizen. Dit kan bijvoorbeeld door de kleur, het interieur, de velgen of de accessoires naar wens samen te stellen.

AIXAM biedt ook een aantal mogelijkheden voor het naar wens samenstellen. Zo bestaat het AMBITION assortiment uit diverse modellen die u in verschillende kleuren kunt bestellen. Daarnaast kunt u natuurlijk ook kiezen uit verschillende interieuropties. De officiële AIXAM-dealer kan u vertellen wat er allemaal mogelijk is.

Stel uw eigen brommobiel samen

Het AIXAM AMBITION assortiment is een mooie vertegenwoordiger van de trend naar modern design. De modellen zijn strak en elegant vormgegeven en zijn voorzien van de nieuwste technologieën. De modellen zijn een goed voorbeeld van de trend naar brommobielen met een hogere instap. De brommobielen hebben allemaal een stoere uitstraling en zijn voorzien van allerlei handige features.

Bij alle modellen bieden wij een ruime keuze aan mogelijkheden. Zo kunt u de kleur, het interieur of de accessoires aanpassen om de brommobiel helemaal naar uw eigen smaak samen te stellen, zodat hij altijd precies bij uw smaak en wensen past.

AIXAM speelt met de AMBITION modellen in op de behoeften van een breed publiek. Het AMBITION assortiment is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een moderne en zuinige brommobiel. Het is duidelijk dat brommobiel design in de toekomst een belangrijke rol zal blijven spelen. AIXAM is met de AMBITION modellen klaar voor de toekomst.

In een AIXAM rijden?

Brommobiel design is volop in beweging en de komende jaren kunt u nog veel meer mooie modellen verwachten. We zien steeds meer moderne, duurzame en personalisatie mogelijkheden. Onze modellen zijn voorzien van de laatste trends en bieden een ruime keuze aan mogelijkheden om uw AIXAM geheel naar wens en met alle mogelijke opties samen te stellen.

Bent u benieuwd naar een AIXAM brommobiel? Laat uw gegevens achter via het contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! Samen met een dealer kunt u dan uw eigen AIXAM samenstellen.

21/12/2023