Home > Nieuws > MEGA viert 30-jarig jubileum met de e-Scouty!

MEGA viert 30-jarig jubileum met de e-Scouty!

MEGA viert 30-jarig jubileum met de e-Scouty!

Al meer dan 30 jaar is MEGA een pionier in de automotive industrie. Het jubileum van het merk wordt dit jaar gevierd met de introductie van de revolutionaire MEGA e-Scouty. Een 100% elektrische CityCar met een stoer uiterlijk en uitgerust met veel opties. U kunt nu proefrijden in de e-Scouty bij een dealer bij u in de buurt ! Vind hier uw dealer

Terugkijkend op de evolutie van MEGA, begon het merk in 1992 als een gedurfde stap buiten de gebaande paden van de auto-industrie. Met de unieke ontwerpen en modellen voor een specifieke markt veroverde MEGA al snel de harten van autoliefhebbers over de hele wereld. Van de iconische MEGA RANCH tot de prestigieuze MEGA MONTE CARLO, het merk bleef innoveren en nieuwe wegen inslaan.

Hoe de e-Scouty het DNA van MEGA voortzet

Met de introductie van de MEGA e-Scouty blijft MEGA trouw aan zijn roots van vooruitstrevend design. De e-Scouty is een elektrische CityCar die de aandacht trekt met zijn eigentijdse en sportieve uitstraling. Met strakke lijnen, opvallende accenten en een uitgebreide inrichting, is de e-Scouty een echte blikvanger op de weg. Of u nu door de drukke straten van Amsterdam rijdt of op avontuur gaat buiten de stadsgrenzen, de e-Scouty maakt indruk op voorbijgangers.

100% Elektrische prestaties

Onder de sportieve buitenkant van de MEGA e-Scouty schuilt een geavanceerde elektrische aandrijflijn. De e-Scouty is uitgerust met een krachtige elektrische motor die zorgt voor een soepele en stille rijervaring. Met een actieradius tot ongeveer 100 kilometer, afhankelijk van de rijomstandigheden, biedt de e-Scouty voldoende bereik voor dagelijkse stadsritten. Bovendien is de e-Scouty uitgerust met regeneratief remmen, waardoor energie wordt teruggewonnen tijdens het remmen en de efficiëntie van de batterij wordt gemaximaliseerd.

Comfortabel, wendbaar en perfect voor in de stad

De MEGA e-Scouty is niet alleen een lust voor het oog, maar rijdt ook nog eens heerlijk! Het formaat van de CityCar sluit perfect aan bij het stadsverkeer. Met zijn compacte formaat en korte draaicirkel manoeuvreert de e-Scouty moeiteloos door smalle straatjes en drukke verkeerssituaties. De comfortabele stoelen en de geavanceerde vering zorgen voor een soepele rit, zelfs op oneffen wegdek. Of u nu boodschappen doet in het centrum of een dagje uit gaat, de e-Scouty biedt het comfort en gemak dat u nodig heeft.

De toekomst van stadsvervoer

In een wereld waar duurzaamheid en milieubewustzijn steeds belangrijker worden, is de MEGA e-Scouty een gamechanger in het stadsvervoer. Met de 100% elektrische motor stoot de e-Scouty geen schadelijke uitlaatgassen uit en draagt hij bij aan een schonere en groenere stad. Bovendien profiteert u als eigenaar van diverse voordelen zoals lagere onderhoudskosten. Met de e-Scouty bent u niet alleen milieubewust, maar ook economisch verstandig bezig.

Met de MEGA e-Scouty kunt u vertrouwen op de

kennis en ervaring van het 30 jaar oude merk MEGA. U bent klaar voor de toekomst van stadsvervoer, waarin duurzaamheid, comfort en stijl samenkomen. Of u nu op zoek bent naar een praktische oplossing voor dagelijks woon-werkverkeer of een trendy voertuig wilt om de stad te verkennen, de MEGA e-Scouty heeft het allemaal.

Stap in en ervaar de nieuwe manier van rijden met de MEGA e-Scouty, waar innovatie en plezier samenkomen. Bezoek nu een van de officiële dealers om een proefrit te maken!

23/08/2023