Home > Nieuws > Welke brommobiel is het beste?

Welke brommobiel is het beste?

Wanneer u een brommobiel wilt kopen of leasen, dan wilt u zeker zijn van de beste keuze. U wilt natuurlijk jarenlang zorgeloos van uw brommobiel genieten. U wilt kunnen rekenen op optimale betrouwbaarheid en veel veilige kilometers maken. Logisch! Er zijn veel brommobiel merken en aanbieders actief in Nederland, maar welke brommobiel is nu de beste?

De AIXAM brommobiel is de beste brommobiel op de markt in Nederland. In dit artikel geven wij u graag inzicht in een aantal redenen waarom dat zo is. We hebben deze punten vergeleken met andere brommobielen en die scoren veel lager.

1. De AIXAM veiligheidskooi

De brommobielen van AIXAM zijn allemaal voorzien van een veiligheidskooi. Een veiligheidskooi is een constructie die ervoor zorgt dat de personen in deze zogenaamde kooi beschermd zijn wanneer er een ongeval plaatsvindt. De veiligheidskooi vormt eigenlijk het centrale deel dat in elke personenauto standaard zit. AIXAM heeft als enige brommobiel fabrikant een veiligheidskooi. U verwacht natuurlijk nooit bij een ongeval betrokken te raken. Toch bestaat de kans dat het gebeurt en dan is het fijn om te weten dat uw brommobiel is voorzien van een sterke veiligheidskooi.

2. Moderne uitstraling en mooi model

Gaat u voor een moderne, een sportieve of een extra luxe uitstraling? Met een AIXAM brommobiel kan het allemaal. Veel brommobielen zien er hoekig en oubollig uit, maar niet die van AIXAM. U kunt zelf online uw ideale AIXAM samenstellen en natuurlijk is er een mooie selectie modellen beschikbaar. Daarnaast kunt u zich ook altijd laten inspireren in de showroom van één van onze dealers. Er zit er altijd eentje bij u in de buurt. Via onze website vindt u eenvoudig de dichtstbijzijnde dealer.

3. Haast een personenauto

Tegenwoordig zijn brommobielen zeer modern en voorzien van airco, stuurbekrachtiging en andere functionaliteiten. De tijd waarin brommobielen vaak op drie wielen reden is voorbij, evenals de tijd waarin ze allemaal een vierkant uiterlijk hadden. Tegenwoordig zijn de AIXAM brommobielen bijna niet meer te onderscheiden van een personenauto. U geniet van een mooie uitstraling die bij u past en een praktisch interieur met voldoende ruimte, ook wanneer u een passagier / bagage meeneemt of lekker met de hond een ritje gaat maken.

4. U kunt elektrisch rijden in een AIXAM

In een AIXAM rijden staat gelijk aan toekomstbestendig rijden. De overheid wil dat we steeds meer elektrisch gaan rijden. Dit betekent ook dat het bij AIXAM ook mogelijk is om elektrisch te rijden. Veel van onze modellen zijn ook als elektrische brommobiel te krijgen. In een elektrische AIXAM rijdt u lekker stil, zuinig en natuurlijk duurzaam. Het is een goede keuze voor het milieu én voor de portemonnee. Naast de reguliere elektrische modellen zijn er ook elektrische AIXAM D-Trucks voor ondernemers beschikbaar. Veel andere brommobiel fabrikanten hebben nog geen elektrische variant.

5. AIXAM biedt u een ongekende rijervaring

Vanaf het moment dat u in een AIXAM stapt, ervaart u luxe en comfort. U zit heerlijk achter het stuur en kunt tijdens de rit genieten van uw favoriete muziek. Elke rit staat garant voor een ongekende rijervaring waar u veel plezier aan beleeft. Kortom, een AIXAM brommobiel staat = gelijk aan optimaal genieten op de weg, elke dag weer.


Ontdek uw ideale AIXAM brommobiel online of bij de dealer

Heeft u interesse in een AIXAM brommobiel? Op onze website kunt u nader kennismaken met al onze modellen. Indien gewenst, kunt u direct uw ideale AIXAM online samenstellen. Daarnaast kunt u altijd voor advies of een proefrit een bezoek brengen aan een AIXAM dealer bij u in de buurt. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.


neem contact op  erkende aixam-dealer  stel uw aixam samen

07/02/2023