Home > Nieuws > AIXAM lanceert met haar dealernetwerk webshop voor AIXAM onderdelen!

AIXAM lanceert met haar dealernetwerk webshop voor AIXAM onderdelen!

Zoom aixamonderdelen.png

De webshop AIXAM-onderdelen.nl is een initiatief van de officiële importeur van AIXAM en haar netwerk van gespecialiseerde dealers in Nederland. AIXAM is al 30 jaar Europees marktleider in brommobielen en heeft kwaliteit en veiligheid zeer hoog in het vaandel staan.

Heeft u als particulier of garagist AIXAM onderdelen nodig? Bestel dan eenvoudig uw onderdelen in onze uitgebreide webshop. U kunt zoeken op model, op onderdelengroep of zelfs op chassisnummer en vindt zo eenvoudig de juiste onderdelen. Heeft u toch vragen of advies nodig dan krijgt u het antwoord of advies van de officiële AIXAM dealer bij u in de regio.

Een bestelling kan verzonden worden, maar afhalen behoort ook tot de mogelijkheden!

Gebruik van originele AIXAM onderdelen geeft de hoogste kwaliteit en veiligheid aan uw AIXAM en zorgt voor het hoogste rijcomfort en zekerheid. Alle op de website van AIXAM-onderdelen.nl getoonde onderdelen zijn gecertificeerd en voldoen hiermee aan de kwaliteits- en veiligheidseisen van de Europese Gemeenschap.

De merken MEGA multitruck, AIXAM Pro D-truck en MINAUTO zijn ook merken die worden vertegenwoordigd door de importeur van AIXAM en haar netwerk van dealers. Onderdelen van deze merken zijn nog niet opgenomen in deze webshop, maar zijn wel te bestellen via de regionale AIXAM dealer.

Klik hier om naar de webshop te gaan:https:// www.aixam-onderdelen.nl

31/10/2014