Home > > AIXAM lease

AIXAM lease

EEN AIXAM BROMMOBIEL LEASEN:
ALTIJD DE BESTE DEAL

 

altijd de beste deal

Een nieuwe brommobiel rijden zonder deze te kopen? Dat kan met AIXAM Private Lease. Voor een maandelijks vast bedrag rijd je in een gloednieuwe AIXAM.

De voordelen van AIXAM
Regel je private lease bij een AIXAM-dealer en je bent verzekerd van de beste lease prijzen. Al onze AIXAM’s zijn compleet uitgerust en uitermate scherp geprijsd.

Je betaalt maandelijks een vast bedrag voor de aanschaf - inclusief verzekering, reparaties, onderhoud, banden, pechservice. Alles behalve de brandstof is bij AIXAM private lease inbegrepen. Lekker voorspelbaar; geen verrassingen achteraf!

Prijzen en meer informatie
De AIXAM-dealer in de regio zoekt samen met jou de 45 km auto van jouw voorkeur uit. Kies een model, kleur en eventuele opties en regel bij de dealer snel en gemakkelijk de aanvraag voor je nieuwe AIXAM.

Inruil auto of brommobiel
Heb je een auto in te ruilen? Dat kan. De AIXAM-dealer zal een nette aankoopprijs kunnen geven. Wij vragen geen aanbetaling op de nieuwe AIXAM brommobiel.

Zakelijke lease
Heb je interesse in AIXAM zakelijke lease? Ook hiervoor zijn diverse mogelijkheden, ga voor meer informatie naar de website: www.aixamfinancialservices.nl.

- Alles onder één dak bij de AIXAM dealer

- Géén aanbetaling

- Slechts €250,- eigen risico

- Géén schadevrije jaren nodig

- 14 dagen bedenktijd

- Bescherming tegen overfinanciering

- Volgens de voorwaarden van het private lease keurmerkVragen over AIXAM Private Lease? Stuur een e-mail naar info@aixamfinancialservices.nl

of neem contact met ons op:

Vind een dealer Neem contact met ons op

 AIXAM zakelijke lease? Klik hier voor meer informatie.