Home > Nieuws > Nieuwjaarsborrel bij Brommobielcenter Limburg

Nieuwjaarsborrel bij Brommobielcenter Limburg

Zoom aixamcrossline2015.jpg

Open dagen en nieuwjaarsborrel op 17 & 18 januari a.s.

Traditiegetrouw luiden wij het nieuwe jaar in met een Nieuwjaarsborrel, een aantal gezellige dagen waarop we u als eervolle klant graag ontvangen in onze showroom.

Voor het eerst zullen deze dagen plaatsvinden op onze nieuwe locatie; hier willen wij u graag rondleiden. Naast het nieuwe gebouw kunt u kennis maken met enkele nieuwe elementen van het 2015 model van Aixam! U kunt op deze dagen vrijblijvend een proefrit maken in de vernieuwde Aixam om alle nieuwe opties uit te proberen. Ook is het mogelijk om een rondje te maken in de volledig stille elektrische Aixam!

Presentje

Bezoekt u tijdens deze dagen onze showroom; dan hebben wij een leuk presentje voor u! Naast dit presentje ontvangt u ook een tegoedbon die u kunt inleveren bij de eerstvolgende onderhoudsbeurt aan uw brommobiel. Tussen 10:00 uur en 15:00uur kunt u genieten van een heerlijk winters tussendoortje.

Onderhoud of reparaties?

Naast het gebruik van enkel originele onderdelen zijn wij, mede dankzij 20 jaar ervaring, in de meeste gevallen de goedkoopste en beste reparateur, ook voor schade en ruitschade!

Maak ook in 2015 gebruik van onze gratis haal- en brengservice!

Voor meer informatie:www.brommobielcenter.nl

12/01/2015