Home > Nieuws > 'Stop met zoeken'

'Stop met zoeken'

Waarom wachten? AIXAM uit voorraad!

Met een AM- of scooterrijbewijs heb je de vrijheid om te gaan en staan waar je wil. Een AIXAM is dan het ideale vervoermiddel. Met vele modellen op voorraad, rij je er bovendien direct mee weg!

Daar zit je dan, met je handen in het haar… Na ongeveer 50 jaar auto te hebben gereden is het klaar. Je bent afgekeurd bij het CBR om nog verder te rijden. Dat is een forse streep door de rekening. Je deed nog alles met de auto; naar familie en vrienden, de kleinkinderen zien of even een lekker visje op de markt halen. Die auto gaf je veel vrijheid en zorgde ervoor dat je actief bleef, helemaal in coronatijd. De auto was een mooie manier om er toch veilig op uit te gaan en je sociale leven te onderhouden.

Alternatieven zoals het openbaar vervoer zijn niet echt alternatieven; het is regelmatig onbetrouwbaar, je zit met veel mensen op elkaar gepakt en het is vrij duur. Daarnaast stopt de bus toch echt te ver van je dochter af en wil je niet iedere keer bellen om opgehaald te worden...

Gelukkig is er een zeer goed alternatief; de AIXAM brommobiel!
“Oh nee,” denk je, “niet zo’n vierkant karretje! Daar word ik niet gelukkig van…

Maar na een bezoek aan de AIXAM-dealer ben je eigenlijk super enthousiast geworden over zo’n mobieltje. Qua ontwerp doen ze niet meer onder voor de meeste auto’s. En je kunt je favoriete muziek afspelen via het Apple CarPlay-systeem. Zaken zoals ABS en een veiligheidskooi zijn standaard en de AIXAM is leverbaar in wel 8 kleuren. Er is zelfs een echte SUV-uitvoering leverbaar, met 1100 liter bagageruimte!

Het voordeel van deze AIXAM brommobielen is dat je geen medische keuring hoeft te ondergaan. Je AM- of scooterrijbewijs is voldoende. Dit heb je eigenlijk al gekregen bij je B-rijbewijs. Het enige wat je hoeft te doen is langs de gemeente gaan. Daar ruil je je rijbewijs B om voor het AM-rijbewijs. Dan hoef je geen afspraak meer te maken bij het CBR en blijf je lekker mobiel.

Bovendien kun je nu ook nog eens direct uit voorraad rijden! Dus maak snel die afspraak bij de dichtstbijzijnde AIXAM-dealer. Waarom wachten?

NEEM CONTACT OP

ERKENDE AIXAM-DEALER

AIXAM UIT VOORRAAD

08/06/2021