Home > Nieuws > Nieuwsbrief Nr. 1 2013

Nieuwsbrief Nr. 1 2013

Zoom aixamwegwijs.jpg

 

 
  Februari 2013  
     
  Nieuwsbrief Nr. 1

Geachte heer / mevrouw, beste brommobielliefhebber,

Met trots sturen wij u onze eerste nieuwsbrief: “Wegwijs”. Wij hopen u ten minste 4 maal per jaar via deze nieuwsbrief leuke en nuttige informatie te verstrekken over brommobielen en in het bijzonder over Aixam. Nieuwtjes en acties komen aan bod, maar ook nieuws van Aixam dealers in uw regio nemen we graag mee, kortom van alles! Wij hopen dat u onze nieuwsbrief waardeert. Veel leesplezier!

Team AIXAM MEGA Nederland bv
 
 

Aixam in RTL Autowereld

In februari en maart zal AIXAM maar liefst 4 maal te zien zijn in de uitzendingen van RTL Autowereld! Rijvaardigheidsexpert Leo Krippendorf zal in meerdere uitzendingen uitgebreid stilstaan bij het fenomeen brommobiel en het merk AIXAM. Aan bod komen de specifieke regels omtrent een brommobiel zoals de plaats in het verkeer en het rijbewijs. Daarnaast zal Leo de rij-kwaliteit van AIXAM met u delen en de veiligheid demonstreren (o.a. de kooiconstructie van AIXAM en de veiligheid van het ABS remsysteem). Duidelijk wordt dat je in een AIXAM een veilige verkeersdeelnemer bent en dat AIXAM een perfecte handeling heeft als het aankomt op rijeigenschappen. De AIXAM Coupé GTi en de AIXAM Crossover, beide uitgerust met ABS zijn de modellen die in de uitzending fungeren als demonstratiemodellen.

Wanneer zijn de uitzendingen?
Zondag 17 februari 17.30 uur RTL 7 In de hoofdrol de AIXAM Coupé GTI met haar rij-kwaliteiten en voortreffelijke handeling
Zaterdag 23 februari 11.30 uur RTL 4 Herhaling van uitzending 17/02
Zondag 24 februari 17.30 uur RTL 7 In deze aflevering wordt stilgestaan bij de positie van AIXAM in het verkeer. De AIXAM Crossover, de grootste brommobiel zal hier prominent in beeld komen
Zaterdag 2 maart 11.30 uur RTL 4 Herhaling van uitzending 24/02

Zet u het in de agenda?
 
  Aixam Hilversum
Is sinds kort de jongste telg binnen het Aixam netwerk. Half januari heeft Dennis van Beers tot onze grote vreugde de beslissing genomen om toe te treden tot het Aixam netwerk. Nog nooit hebben we in 't Gooi een dealer gehad, terwijl dit toch echt een gebied is waar veel Brommobielen rijden. Om de start te vieren kreeg Aixam Hilversum van de importeur een Aixam taart aangeboden! Het enthousiasme waarmee Dennis is begonnen geeft ons het vertrouwen dat het niet lang meer gaat duren voordat Aixam een begrip gaat worden in 't Gooi!
Bent u in de buurt van Hilversum? Kom eens langs bij Aixam Hilversum!
www.aixamhilversum.nl
   
  Voorraad City GTO modellen met gratis ABS!
Actie: gratis ABS op voorraad modellen bij de importeur van de City GTO in de kleur parelmoer rood en zilver! Informeer bij u dealer om welke modellen het exact gaat. Op = Op, Weg = Pech!
   
  Het voordeel van ABS (anti blokkeer remsysteem)
AIXAM is het enige brommobielmerk dat ABS kan leveren op alle modellen. Elk model kan worden uitgerust met een antiblokkeersysteem van Continental. De Coupé GTI heeft het zelfs standaard. Het ABS is geheel elektronisch met maximumgrip op ieder wiel en op ieder moment. De remtrommels achter zijn gebleven, maar de transmissie voor is opnieuw ontwikkeld met een nieuw remsysteem met schijven.

Wat is het voordeel van ABS?
Op het moment dat de wielen blokkeren tijdens het remmen, is het niet meer mogelijk om controle over het voertuig te blijven houden, om bijvoorbeeld een obstakel te vermijden. ABS (antiblokkeersysteem) voorkomt blokkade van de remmen en behoudt de grip van de banden. Het voordeel van ABS is dat je optimaal kunt remmen op elk wegdek en het risico op botsingen zoveel mogelijk uitsluit. Regen, sneeuw, ijzel- kies AIXAM met ABS onder alle weersomstandigheden. Uit uitgebreide testen is bovendien gebleken dat de remkracht van de met ABS uitgeruste brommobielen met 43% is toegenomen. Hetzelfde systeem is te vinden in bijvoorbeeld de Peugeot 207 en de Volkswagen Golf. Het is niet vreemd dat we momenteel meer modellen met ABS verkopen dan zonder. Veiligheid gaat boven alles!
   
  Coupé GTi met side sticker
De AIXAM Coupé GTi is al zo mooi, maar wat als een klant er een speciale GTi sticker op wil, die de fabriek helaas niet levert…. Dit heeft Gert-Jan Schapendonk van mobiliteitscentrum JEES meegemaakt en daar hij nooit een klant wil teleurstellen heeft hij zelf een prachtige GTi sticker laten ontwikkelen. Zie foto voor het prachtige resultaat.
   
  Aixam city sport special edition
Als je een occasion een speciaal tintje wilt geven, dan heb je geluk als je zelf een spuitcabine bezit. Autobedrijf de Korver te Nieuw Beijerland heeft een City sport een beetje opgepimt en hoopt deze unieke Aixam op deze manier weer snel een nieuw baasje te geven. Zie het resultaat op de foto!
   
  Elektrische Aixam
Vanuit de fabriek hebben we vernomen dat we vanaf kwartaal II 2013 de elektrische AIXAM kunnen verwachten in Nederland. Zodra we meer informatie hebben, zult u het van ons horen. Via onze speciale website www.elektrischebrommobiel.nl krijgen we al met enige regelmaat informatieaanvragen. Deze geïnteresseerden dienen nog even geduld te hebben, maar het zit eraan te komen!
   
  Aixam gaat in de olie!
Binnenkort is er AIXAM olie te koop! Het zal gaan om 10W30 olie in 2L verpakking speciaal afgestemd op de Kubota motor en om 80W90 versnellingsbak olie ook in 2L verpakking speciaal afgestemd op de transmissie. Deze olie zal via de Aixam dealers te verkrijgen zijn en is met zekerheid straks de beste olie die u kunt gebruiken als u een Aixam rijdt.
   
  Coupé GTi sleutelhanger
Er is weer een nieuwe sleutelhanger en ditmaal natuurlijk de Coupé GTi en wel in de kleur geel! De volgende modellen werden al eerder in een sleutelhanger uitgevoerd: A741, Crossline, City S en City GTO De sleutelhangers zijn te bestellen/verkrijgbaar bij de Aixam dealers.
   
  De volgende nieuwsbrief zal medio april verschijnen. “Wegwijs”houdt u op de hoogte! Tussentijds zullen we via Facebook, Twitter en onze website altijd het laatste nieuws met u delen.  
     
AIXAM MEGA Nederland BV | Nistelrodeseweg 7A | 5406 PT Uden | 0800 – 249 26 28 (gratis) | info@aixam.nl | www.aixam.nl

Aanmelden | Afmelden | Persoonsgegevens wijzigen

U ontvangt deze e-mail nieuwsbrief als relatie van AIXAM MEGA Nederland BV.
Mocht u de e-mail nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kunt u zich hierboven afmelden.
Heeft u de nieuwsbrief doorgestuurd gekregen en u zou de nieuwsbrief ook willen ontvangen? Klik dan op "Aanmelden".
15/02/2013